Pojke eller flicka ?

Vi har vart överens om att låta könet på vår bebis få bli en överraskning ! På ultraljudet så frågade hon om vi ville veta könet men vi båda svarade nej . 
 
Nu däremot så har vi ju fått göra en del ultraljud pga det lilla hjärtat . När jag dessutom fick veta att fostervattensprovet även fastställer könet till 100% på bebisen så kände jag bara att ja , oavsett om tanken var att inte veta så gör det ingenting att vi får veta det , i och med resten av svaren . Läkaren från uppsala som kontaktade oss dagen innan julafton gick ju inte specifikt in på något utan berättade bara att provet inte visade några avvikelser . Planen var ju inte riktigt att behöva göra ett fostervattensprov men nu blev det så , och jag känner att jag vill ha all den information som går att få nu om den lilla krabaten i min mage ! 
 
Jag har känt mig säker på en lillasyster sedan graviditetens start så jag skulle bli förvånad om det visade sig att det var en pojke !  Du har säkert hört tusen gravida människor säga "det spelar ingen roll vilket kön det är , huvudsaken är att barnet är friskt" och jag har alltid tänkt att man bara säger så men att man egentligen önskar sig ett visst kön , i smyg . När jag var gravid med Méa så ville jag SÅ gärna ha en flicka och gjorde kollage med flickkläder och saker innan jag ens visste att det faktiskt var en flicka jag väntade . Jag har alltid tänkt mig själv med massa döttrar . Nu däremot så spelar det verkligen ingen roll alls och jag har knappt reflekterat över att det ska bli en pojke eller flicka . Jag är bara så oerhört lycklig över att jag kommer att få föda det här  barnet jag bär och att det inte fanns några avvikelser som gjorde att barnet kanske inte skulle överleva utanför magen ❤❤❤
RSS 2.0