Promenadväder 😍

Idag har jag gått . Och gått och gått !! SÅ jäkla skönt när solen kikar fram . Jag hade min kära vän Mathilda och lilla Svempa här imorse och sen var vi ute mest hela dagen jag och Melinn . 
 
Jag har precis tvingat iväg Tobias för att handla lomo och colalight till mig . Den här dagen har vart så himla lång och jag behöver verkligen ett skumbad och lite gott ikväll .
 
Igår huxflux så började Melinn att låta hes . Jag började googla och skenade snabbt iväg på alla möjliga forum och sidor och plötsligt var jag panikslagen av allt som stod . Efter att ha pratat med 1177 utan att känna mig det minsta lugn så tog T med sig henne och åkte till jourmottagningen . Eftersom att Méa sov så fick jag stanna hemma . Det var inte ett dugg kul ! Efter ett tag ringer T och säger att ludvika rekommenderade oss att åka till Falun eftersom att dom inte förstod vad det kunde beror på . FALUN ?! Jag blev så jävla stressad . Jag ringde min syster som kom hit och satt sig med Méa medan vi åkte till Falun . Klockan var nästan 23 när vi åkte och vi var inte hemma förens några timmar senare . Falun förstod inte varför vi blivit ditskickade eftersom att Melinn både var pigg och utan feber eller andra tecken på sjukdom . Efter en undersökning misstänkte dom att hon hade fått något som kallas för torsk , i halsen som påverkade hennes röst . Vi fick medicin utskrivet och sen fick vi åka hem igen .
 
Jag vet ju att dom tar det säkra före det osäkra vilket är jättebra men att sitta på akuten i Falun den tiden på dygnet och få konstaterat att hon har torsk gjorde mig aningens matt kan jag säga 😂 . Jag var inte allt för pigg på att kliva upp imorse när barnen vaknade om vi säger så ! Men eftersom att Méa skulle till dagis fick vi iaf somna om till 9 sen !
 
Imorgon är en ny dag iaf . Har jag tur kan jag kicka den med lite mer energi än idag ! 
 
 
Lillasyster sussade sött i vagnen idag ♡ 
 
RSS 2.0