39.4 đŸ˜©

Jag vaknade upp med 39.4 i feber . Jag har gÄtt runt i cirklar och inte vetat vart jag ska göra av mig sjÀlv . Tillslut ringde jag 1177 som sa att jag fick ta fyra Alvedon om dagen . IgÄr tog jag EN . Jag tycker inte alls om att stoppa i mig sÄnt just nu men det Àr betydligt bÀttre Àn att febern stiger ytterligare i alla fall . Jag skulle Àven försöka vila , dricka och kissa sÄ mycket jag bara kunde . Miléa fick Äka till dagis sÄ att jag fÄr samla lite krafter . 
 
Jag fick mÄnga bra tips pÄ saker att ha i BB vÀskan igÄr pÄ min instagram sÄ om jag piggnar till mot kvÀllen sÄ tÀnkte jag faktiskt börja med den . Eller Ätminstone börja med en lista som man kan bocka av (tÀnk hur mycket idéer man fÄr för sig nÀr man har för mycket tid över) . 
 
Är det förresten nĂ„got sĂ€rskilt som ni skulle vilja lĂ€sa om hĂ€r ? Jag kĂ€nner mig lite oinspirerad och trĂ„kig men ni Ă€r ju Ă€ndĂ„ överraskande mĂ„nga som kikar in hit sĂ„ om det Ă€r nĂ„got sĂ€rskilt ni vill lĂ€sa om sĂ„ kan ni vĂ€l dra ivĂ€g en kommentar ? 
 
Nu ska jag lÀgga mig och SOVA ⭐
 
 
 
 
RSS 2.0