Ett nytt försök efter ca 5 år

Som rubriken lyder! Sist jag aktivt bloggade var 2011. Året är nu 2015 (i en månad till) och jag tänker ge skrivandet ett nytt försök! 
 
2011 föddes min dotter. I min gamla blogg (som var lösenordskyddad) så skrev jag ner mina tankar,  känslor och funderingar kring allt som kom med graviditeten och livet i stort. Jag älskade att ha ett stället att ventilera händelser och känslor på, tillsammans med de människor jag ville. Denna gång tänker jag prova låta bloggen vara öppen! 
 
Skrivet 2015-11-30 20:49
 
26 augusti i år så bad jag Tobias att stanna till vid affären så att jag kunde springa in och handla efter jobbet. "Jag tror jag slänger med ett graviditetstest också för jag känner liksom i kroppen att något känns lite konstigt. Jag kan inte förklara riktigt" sa jag och när jag en stund senare satt mig på toaletten med det där testet i handen så ville jag inget hellre än att få ett plus. Vi hade planerat en bebis och vi både har vart förväntansfulla! Innan resultatet överhuvudtaget hade dykt upp på displayen (testet var digitalt) så knackade det på dörren och T frågade hur det gick. "Händer det något ??" Frågade han och när pluset dök upp så fick jag ett sånt där nervöst skrattanfall och tog hans fingrar och satt mot min puls. "Jag är gravid! Herregud vi ska få en bebis!!" Sa jag och sen bara stod vi där och vrålskrattade och fattade ingenting. Det var så lyckligt och glatt den där studen och den känslan har verkligen hållt i sig. I en blandning av rädsla och glädje har vi idag 7 dagar kvar till ultraljudet och inte förrän då kommer vi att göra den här graviditeten "offentlig". Det har inte vart enkelt att dölja den här magen kan jag tala om, men det har gått. Eftersom att jag jobbar i butik så var jag beredd på att ryktet säkerligen skulle sätta fart fort, men konstigt nog så verkar det som att vi vart förskonade. Det tackar jag ödmjukt för! Det vore fantastiskt att få berätta en sådan nyhet själv ❤
 
Den 20 november i år skrev vi dessutom på kontrakt till vårt kommande hem som vi har köpt! I januari får vi flytta in och denna gång går flyttlasset till knutsbo och nyponstigen. Där kommer vi förhoppningsvis att stanna tills barnen flyttat hemifrån 😁 Det är 5 rum och kök så vi kommer ju säkerligen inte behöva större någon gång! 
 
Jag hoppas att du som hamnat här halkade in av rätt anledning och att du hänger med på det som komma skall! Ha en trevlig kväll 😊
 
 
RSS 2.0