Onsdag .

Idag skulle Miléa ha vart på sin vän Livias kalas men somnade helt plötsligt i soffan . Hon var snudd på omöjligt att väcka men när hon vaknade till och hade satt på sig sina kalaskläder så började hon gråta hysteriskt och höll sig över pannan och sa att det gjorde ont .
 
Jag blev rädd att hon skulle vara på väg att bli sjuk och vi fick säga att hon inte kunde komma . Så himla tråkigt och hon var så besviken . Vi åkte dit med paket och fick med en påse med godis hem i alla fall . Åh va glad hon blev över det ♡ 
 
Till kvällen gick vi ut och köpte glass av glassbilen som dök upp mitt i kvällsmaten . Killen som körde var så förbannat trevlig att vi köpte ett helt lass 😂 Medlemmar blev vi också så att vi kan hålla koll på när den dyker upp hädanefter . Ni med barn (eller som kanske bara gillar glass) Skicka iväg ett sms och skriv HG plus ert personnummer , tio siffror till 71550 så får man bonus och rabatter osv . Gratis var det också . 
 
Jag har precis tagit ett bad och Tobias håller på att måla vårt blivande sovrum . Tror det kommer bli riktigt bra . Jag visar er när det är färdigt !
 
Hoppas ni har en fin kväll 😊
RSS 2.0