Sommardagar .

Igår hade vi en så himla mysig dag . Vi satte oss i bilen och bara åkte . En kylväska proppfull med godsaker , en filt och två glada barn . Vi hamnade på en strand där vi låg i flera timmar . Åt , badade , åt badade . Melinn låg och sov i skuggan under ett träd .
 
Jag och Tobias behövde den här dagen . Nästa fredag går han på lite ledigt och då ska vi åka till västkusten . Det ska verkligen bli underbart ! Bara vi fyra . Jag älskar Båstad och jag älskar sommarstugan ! Frukostar utomhus , massa plockluncher och sen grillat innan vi käkar smågodis och kikar på film om kvällarna . 
 
Alltså ni har säkert hört hela livet att ni ska plocka bort sånt som påverkar er negativt . Men på riktigt - prova . Det känns som att man blir fri ! Jag har typ inte förstått hur påverkad man blir av allt som är omkrig en . Efter min graviditet och alla prövningar som kom med den så lovade jag mig själv att ta livet på allvar . Jag vet vem jag vill vara . Vilken sorts mamma jag vill vara . osv . 
 
Jag har alltid haft stor vänkrets , stor släkt / familj , bott på flera orter osv vilket har resulterat i många vänner . Genom åren har jag umgåtts med väldigt mycket människor . Vissa träffas jag inte med längre , men att det ändå finns en relation som är fin . Andra kommer jag alltid att vara vän med .  Vissa hörs jag med varje vecka , andra betydligt mer sällan . Sånt spelar ingen roll i en vänskap som är äkta . Men sen finns det dom som jag helt backat ifrån . Av olika anledningar . Droger har exempelvis gjort mig tvungen att avsluta flera fina relationer . Sen har jag heller aldrig tvekat på att backa när det kommer till människor som inte respekterar att mitt liv är mitt . Som vill ha relationer med alla som jag har relationer med osv . Sånt kväver mig direkt och gör det svårt för mig att känna den respekt som vänner ska känna för varandra .
 
Har du några människor i ditt liv som hämmar den du är och vad som gör dig lycklig ? ta dig en fungerare och se vad du kan göra åt saken . Jag lovar att det kommer att påverka ditt mående till det bättre !
 
Här låg vi och pussades som två ungdomar igår . På vår filt . Under en alldeles blå himmel och rester av melon och tuc-kex runt munnarna . 
Och här är våra flickebarn ! Älskar ihjäl mig !
RSS 2.0